Bij kartondruk wordt stevig karton bewerkt met moduleerpasta en allerlei materialen om tot een af te drukken reliëf te komen. Het is een combinatie van hoogdruk en diepdruk, omdat de drukinkt die bovenop én in de groeven achterblijft een afdruk produceren. Bij monoprint (of materiaaldruk) kunnen allerlei materialen, in allerlei vormen en composities, worden ingerold met drukinkt. De afdruk is eenmalig en nooit meer precies te herhalen (mono-)

uit 2005 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Aarde lucht water vuur

2019

Kartondruk van losse delen. Vier elementen in een kleurrijke compositie.

Vezelbeestjes I

2018

Vezelbeestjes I vormt samen met vezelbeestjes II een mooi tweeluik naast elkaar. (in passe-partouts van 80 x 60). Het is een werveling van prachtige paars-blauwe vormen en weefsels, die bij nadere bestudering kleine vreemde wezentjes tonen. Voer voor de fantasie.

Vezelbeestjes II

2018

Vezelbeestjes II vormt een mooi tweeluik met vezelbeestjes I. Het kan als een tweeluik naast elkaar worden opgehangen. In een wervelende compositie van paars-blauwe vormen en weefsels lopen kleine beestjes mee met de beweging. Voer voor de fantasie. Als tweeluik samen €495,00

Herboren II

2017

Deze monoprint is geïnspireerd door het thema "vuur" dat in verschillende godsdiensten louterend werkt. In het hindoeïsme is het wezenlijk voor de hergeboorte. In deze mooie afbeelding (er bestaan 2 versies die veel op elkaar lijken, maar beide zijn monoprints) zijn de hoofdkleuren geel tot rood, met vreemde slakachtige wezens die over het schilderij lopen. Dit werk werd genomineerd voor een Brabantse kunstprijs.

Kriebelbeestjes

2015

Monoprint. Een compositie van allerlei kriebelgedierte in blauw-groene en paars-roze tinten. Boeiend om naar te kijken en je fantasie te laten gaan.

Als uit één mond

2005

Kartondruk. Acht grillige vormen in een harmonieuze compositie. Dit werkstuk heeft letterlijk vele gezichten. Als je het wilt zien, spreken ze met één mond. Er is een hoop interactie tussen de diverse gezichten, ogen, kinnen en neuzen en blijft boeien Oplage: 10, De getoonde afbeelding is 2/10